13.4.2011
MAINOS
Minä, Otto-Pelle Kusinen, olen mies joka tarjoaa teille paremman arjen!
Herkkuja ruokapöytään tarjoaa Oton Uuni!

Otto-Pellen bratwursti1.4.2011
KAMPANJASTARTTI


Mortonki, kansalaiset. Te jotka palelette tämän pohjoisen Mordorin pimeydessä. Nyt on koittanut valon aika!

Aloitin vaalikampanjani viime lauantaina Tampereelta, paikasta jossa punaiset ja valkoiset ottivat rajusti yhteen 1918. Ymmärrättekö symboliikan? Eiköhän jaeta kansa taas reilusti rikkaisiin ja köyhiin. Tätähän hallituksemme ja ”kansanedustuslaitoksemme”, tuo käärmeen sikiöiden pesä, on toki yrittänyt tehdä jo vuosia, mutta tehdään se nyt kunnolla. Liity mukaan Otto-Pellen remmiin!

Otto-Pelle Tampereella

Kampanjani avaus Tampereella oli menestys. Sitä haittasi vain joku hippiretkue Pakkahuoneella, joka veti potentiaalista kannatusryhmääni pois oleellisesta: Otto-Pellen ilosanomasta. Paskan musiikkielämyksen jälkeen sain kuitenkin kansan haltuuni, suoranaiseen hypnoosiin. Ensin Tullintorilla, sitten Tammelantorin snagarijonossa ja lopulta taksijonossa puhuin itselleni suuren joukon uusia kannattajia. Yön lopputunteina sain pilluakin joltain goottitytöltä. Laukeamisen hetkellä hän soperteli korvaani jotain uudesta messiaasta. Tajusin, että se olen minä, Otto-Pelle Kusinen!

Tampereen kaupunkikuvaa tarkkaillessani tein karmeita havaintoja. Kadut ovat täynnä saastaa! Kankaista olkalaukkua kantavat risupartaiset hampputukat pitäisi toimittaa uuniin. Kahvioissa intellektuelleja keskusteluja käyvät yliopisto/taidekoulutytöt ovat kunnon paalutusta vailla. Autostereoissa raikui Popeda ja Kotiteollisuus! Finnlaysonin vanhat tehtaat tulisi purkaa ja tilalle voisi rakentaa vaikka vankileirin, jonne poliittisesti epäluotettava aines tulisi sulloa. Ränsistyneet puutaloalueet tulisi jyrätä helvettiin ja tilalle isot asvalttiparkkipaikat, joiden keskelle pystytettäisiin muutama drive-in -grilli.

Näillä eväillä kohti kansannousua, tuhkasateita ja kukoistavaa saippuateollisuutta! Vaalikiertueeni jatkuu, pysy kuulolla.
KAIKKI UUNIIN, SAATANA!

- Otto-Pelle, messias

30.3.2011
KUSINEN MANIFESTI

Hei, köyhät! Nimeni on Otto-Pelle Kusinen ja olen sinun kohtalosi! Olen valonkantajasi. Majakka yössä. Olen se, joka puhuu suoraan silloin kun muut poliitikot valehtelevat tai kiemurtelevat käärmeen lailla.

Tämä on Otto-Pellen Kusisen kusinen manifesti. Uskontunnustus. Sorretun kansan vaiennettu ääni, jonka on nyt aika raikua kuuluvana ympäri EU:n ikeeseen alistetun ja NATO:n varjossa palelevan Suomen! Kaikukoon tämä julkilausuma pimeydessä ikuisesti!

Tässä maassa kaikki asiat ovat päin persettä. Kun äänestät minua, tilanne muuttuu. Kaikki vanha puretaan ja tilalle rakennetaan pilvenpiirtäjiä. Kyläkoulut ja lähikaupat lakkautetaan. Pakkoruotsin opiskelu loppuu kuin seinään ja tilalle tulee pakkonorja! Naispapit joutuvat helvettiin. Homous kielletään. Vihreät voivat minun puolestani suksia hevon vittuun! Kaikki muut puolueet voivat hiihdellä sinne myös, sillä vaadin yksipuoluejärjestelmän ja minusta tehtäköön diktaattori!

Järjestän töitä kaikille. Pakkotöitä, jos muuta ei löydy. Epämiellyttävä ja epäilyttävä ihmisaines suljetaan leireihin, joihin he katoavat mystisesti. Ulkomaalaiset karkoitetaan. Epäilyttävät kirjat ja julkaisut poltetaan rovioilla, samoin noidat. Näin toimii pelimies Otto-Pelle Kusinen!

Minun toimintani perustat ovat selvät. Pyrin epärehellisyyteen, epäoikeudenmukaisuuteen, epäinhimillisyyteen ja suoranaiseen ihmishirviömäisyyteen sekä ihmisten eriarvoisuuteen. Halveksun työtä ja yrittämistä ja henkinen kasvu on puolueellemme suorastaan kirosana.

Mikä sitten on puolueemme, Karjalan Kansanliikkeen tavoite?

KARJALAN KANSANLIIKE ON YHTÄ KUIN MINÄ! MINÄ OLEN JUMALA! Muita jäseniä ei tarvita. Olen sitoutumaton, käännän tarpeen mukaan takkia täysin mielivaltaisesti ja olen täysin lahjottavissa. Jos et ole puolellani, olet minua vastaan. Ja vastustajani teloitetaan. Näin maailmassa pärjää!

Lähibaareissa tavataan! Nyt on aika nousta barrikadeille ja toimia, murtaa museoihin joutavien puolueiden ylivalta! Äänestä, vaikuta ja ole voittaja!

- Otto-Pelle Kusinen, ihminen ihmiselle

Perustamiskokous

Kuva on otettu Karjalan Kansanliikkeen perustamiskokouksesta Karjalan Anuksesta 2010. Tunnelma oli leppoisa ja yhteisymmärrys puolueen päälinjoista löytyi helposti.

Otto-Pelle Kusinen Facebook
© 2011 Otto-Pelle Kusisen tukiryhmä